Vážení zákazníci, z důvodu často nevyzvednutých zásilek na dobírku, bude od 1.6.2024 možné objednat pouze s platbou PŘEVODEM, KARTOU, GOOGLE PAY, APPLE PAY nebo PLATÍM PAK. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení. Neváhejte mě kontaktovat, najdete mě kdykoliv na WhatsAppu, Facebooku nebo telefonním čísle. Přeji Vám příjemné nakupování. Lenka

Objevte výhody ageLOC Galvanic Spa

                                                     

Vše, co umí ageLOC Galvanic Spa nabídnout

     

 

 

Na přístroji ageLOC Galvanic Spa je toho k zamilování tolik, až je těžké se rozhodnout, s čím začít. Je malý. Je chytrý. Je účinný. Když spojíte intuitivní design, průlomovou technologii a naše patentované ageLOC složky, dostanete ve výsledku něco speciálního. Získáte opravdu moderní víceúčelové systémové anti-ageingové zařízení, které s použitím unikátních produktů a příslušenství vytváří úžasný zážitek z galvanické péče o váš obličej, vlasovou pokožku a tělo.

 

                                                                     ageLOC Galvanic Spa awards winner 

 

Multifunkční systémové anti-ageingové zařízení č. 1 na světě mezi značkami kosmetických systémových zařízení.

         KOUPIT GALVANIC SPA

 

Děláme vědu jednodušší

 

 

                                               

 

 

Tajemství úspěchu ageLOC Galvanic Spa – a mladistvého vzhledu pleti – má původ v naší inovativní vědě. Přístroj využívá samonastavitelné galvanické proudění, které bývá obvykle k vidění u profesionálních lázeňských zařízení. Pomáhá dodávat pleti speciální anti-ageingové ( PROTISTÁRNOUCÍ) složky, které najdete v našich doplňkových produktech.


Jednoduše řečeno, galvanické proudění je slabý stejnosměrný proud, který neustále protéká jedním směrem, jako je tomu u běžných baterií. Zařízení automaticky nastaví proud na úroveň, která odpovídá potřebám vaší pleti, a v závislosti na zvoleném nastavení vysílá buď kladný, nebo záporný náboj. Protože je naše pokožka dobrým vodičem elektřiny, může tento nízký proud procházet bezpečně a bezbolestně naším tělem a skvěle napomáhá v běžné péči o pleť.

 

Protože protiklady se přitahují

 

Pokud jste si někdy hráli s magnety, pak jistě víte, co se stane, když se setká kladný a záporný náboj. Jak se říká, protiklady se přitahují. Stejnou logiku jsme použili, když jsme vytvářeli ageLOC Galvanic Spa, a tento proces jsme rozdělili na dva kroky. Pokud je klíčová složka některého z našich produktů nabita záporně, bude v případě záporného cyklu zařízení odpuzována a bude pronikat do horní vrstvy pokožky; a bude to platit i s kladnými náboji.

 

                                                       nu-skin-ageloc-galvanic-spa-editorial-page-treatment-skin
 
 
                                                                                  VÍCE O VĚDĚ AGELOC
 
 
 
 
 

 "Miluji kosmetické zařízení ageLOC Galvanic Spa a ageLOC Galvanic Spa Facial Gels! Díky tomuto systému moje pleť vypadá tak dobře a zdravě! Je to vlastně podivné, protože stárnu, a na mé pleti to není vidět. Navíc je super snadné jeho používání!"

 

Nikola Niekochanska
Velká Británie

 

Přeneste si domů lázně díky galvanickým rituálům.

 

 

Na obličej

Galvanic Spa ageLOC Face Conductor a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC

Používejte jako další krok po vyčištění pleti dvakrát nebo třikrát týdně.


Galvanic Spa Focus Area Conductor a Tru Face Line Corrector

Aplikujte ráno a večer kolem očí, úst a na čelo jako další krok po vyčištění a tonizaci pleti.

                                                      

 

 

Na tělo

Galvanic Spa Body Conductor a ageLOC Body Shaping Gel

Používejte jednou denně třikrát týdně na paže, břicho, hýždě anebo stehna a zbavte se povolené kůže, celulitidy a celkově zlepšete kvalitu své pokožky.

 

 

 

Na vlasovou pokožku

Galvanic Spa Scalp Conductor a ageLOC Nutriol Scalp & Hair Serum

Používejte dvakrát denně, vždy ráno a večer.

 

                   

 KOUPIT GALVANIC SPA