Vážení zákazníci, z důvodu často nevyzvednutých zásilek na dobírku, bude od 1.6.2024 možné objednat pouze s platbou PŘEVODEM, KARTOU, GOOGLE PAY, APPLE PAY nebo PLATÍM PAK. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení. Neváhejte mě kontaktovat, najdete mě kdykoliv na WhatsAppu, Facebooku nebo telefonním čísle. Přeji Vám příjemné nakupování. Lenka

Proč stárneme?

ageloc-logo

 

 

Odlišnost ageLOC

 

Věda ageLOC, skrytá v našich zařízeních a kosmetických výrobcích, je výsledkem vývoje, na kterém Nu Skin spolupracuje s předními vědci. Je to revoluční přístup, který ovlivňuje, jak vypadáme, když stárneme.

 

 

 Globální prodej ageLOC od roku 2008

 

 

 Stárnutí dělá starosti nám všem

 

Nu Skin ageing concerns

 

Postupem času mnohým z nás dělá stárnutí víc starostí než kdy dřív.

 

Chápeme, že náš způsob života má vliv na to, jak vypadáme, když stárneme, a víme, že viditelné známky stárnutí se mohou týkat i nás. Proto využíváme naši vědu ageLOC k vytváření produktů, které jsou navržené speciálně tak, aby se na viditelné známky stárnutí zaměřily přímo u zdroje, což vám dává trochu větší kontrolu nad tím, jak vypadáte, když stárnete.

 

 

 

Proč stárneme?

 

Nu Skin Why do we age

 

Nu Skin při hledání odpovědi posouvá anti-ageingovou vědu na další úroveň tím, že se zabývá zkoumáním profilu exprese lidských genů.

 

Ve spolupráci s předními světovými výzkumníky, kteří se zabývají anti-ageingem, identifikovali vědci společnosti Nu Skin některé skupiny genů, které jsou odpovědné za viditelné známky stárnutí. Jsou to super znaky související s věkem (nebo supermarkery ar, jak jim říkáme). Naše exkluzivní věda ageLOC se zaměřuje na tyto hlavní zdroje stárnutí a vyvíjí produkty, díky kterým se můžete cítit a vypadat mladší.

 

 

 

Jak tato věda funguje

 

Nu Skin ageLOC Science

 

Tento jedinečný a patentovaný přístup ke stárnutí je založen na identifikaci klíčové skupiny genů, tzv. super znaků, které souvisí s věkem a které společnost Nu Skin nazývá „supermarkery ar“.

 

Určení těchto genů je jen prvním krokem – dále je důležité chápat, jak jejich aktivita může ovlivnit profil exprese genů a ve výsledku mladistvý vzhled pleti. Navrácení tohoto profilu do rovnováhy je citlivý proces. Tyto pochody nemůžeme jen tak zapínat či vypínat – jde spíše o to, abychom některé znaky potlačili a jiné podpořili. Věda ageLOC společnosti Nu Skin tuto rovnováhu obnovuje, a vytváří tak nové možnosti, jak podpořit mladistvě vypadající pleť.